#LivramDelicii

#LivramDelicii

O POVESTE DELICIOASĂ DESPRE PIZZA, PASTE ŞI DESERTURI SAVUROASE

Fresca Pizza&Pasta aduce savoarea italiană la tine acasă. Avem o gamă variată de sortimente de pizza, paste, preparate din carne de pui şi fast-food. Şi pentru că o masă copioasă nu este niciodată completă fără un desert, venim în completarea meniului nostru cu preparate delicioase care îţi vor încânta papilele gustative şi îţi vor îndulci ziua.

#LivramDelicii la tine acasă, la birou sau oriunde te-ai afla în municipiul Timişoara şi satisfacem toate pretenţiile oricărui pofticios. Comandă acum cea mai bună pizza din oraş şi lasă-te sedus de aroma îmbietoare a celor mai delicioase preparate!  

Povestea Fresca

IN CIFRE

70+ PRODUSE
500+ INGREDIENTE PROASPETE
23 SORTIMENTE DE PIZZA
6 MAŞINI PENTRU LIVRARE RAPIDĂ

Din dragoste pentru pizza

Povestea noastră este un amestec de făină, drojdie, salsa di pomodori, mozzarella şi multe alte ingrediente delicioase pe care le-am ales atent, pentru ca împreună să se îmbine perfect în cele mai apetisante sortimente de pizza. Am adăugat poveştii noastre un capitol întreg despre măestria bucătarilor italieni specializaţi în prepararea celor mai gustoase paste. Am buchisit atent fiecare pagină pentru ca mai apoi să pregătim în bucătăria noastră reţete savuroase care îţi încântă simţurile. Nu ne-am oprit aici şi nici nu o vom face. Din pasiune pentru bucătăria italiană preparăm zilnic o gamă largă de sortimente de pizza şi paste pe care le livrăm fără întârziere.

Scriem în fiecare zi câte o filă din povestea bucătăriei italiene, dar am transpus-o în oraşul de pe Bega. Ne-am luat un singur angajament: Să #LivramDelicii oricărui pofticios, grumand sau înfometat din municipiul Timişoara.Ingrediente proaspete, atent selecţionate

Când găteşti din dragoste mâncarea este mai bună. Noi am adăugat cele mai de preţ condimente în toate preparatele noastre: suflet şi pasiune, iar rezultatul este de fiecare dată delicios. Şi tocmai de aceea noi nu livrăm comenzi la domiciliu, noi #LivramDelicii!

Ştii care este secretul unei pizza? Dacă răspunsul tău este aluatul, eşti destul de aproape de adevăr. Bucătarii noştri pricepuţi învârt aluatul de dimineaţa până seara. Acest "suport" crocant şi delicios este îmbogăţit cu cele mai bune ingrediente pentru pizza. Proaspete şi delicioase, ingredientele precum mozzarella, prosciutto, ciupercile, măslinele şi ardeii se îmbină magistral. O armonie perfectă de arome şi gusturi. Adevărate delicii. Pentru că noi #LivramDelicii!

6 motive

SĂ ALEGI FRESCA

Preparate delicioase, din ingrediente proaspete

Peste 70 de sortimente de delicii

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 30 de lei

6 mașini pentru livrare rapidă

Promoţii zilnice, la cele mai atractive preţuri

Card de fidelitate şi oferte de-ţi lasă gura apă

#LivramDelicii

FRESCA Timisoara

Web design şi web development de Mioritix Media // agenţie web Timişoara

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | ANPC